Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp i tufft möte med Enköping

Efter en dryg veckas uppehåll drar hockeyettan igång igen. För Tierp Hockey står ett bortamöte med Enköping på programmet. Hemma i Vegahallen vann Tierp med 2–0 i en spelmässigt rätt jämn match. Men Tierp har ett försprång med sju poäng i tabellen och får väl finna sig i att vara knappa favoriter i söndagsmatchen.

Annons

– Vi har mentalt laddat batterierna den här veckan och bara tränat två pass. Det ska bli intressant att se vad den här veckan gett laget, säger Tierps chefstränare Stellan Gerdin.

– Det är alltid lite ovisst efter ett uppehåll att veta var vi står. Kanske Enköping har haft störst nytta av uppehållet,eftersom dom ju haft skador i truppen.

– Men vi går naturligtvis för seger och kommer med tre femmor. Rickard Zeidlitz höll ju nollan senast vi mötte Enköping och får förnyat förtroende i kassen, säger Gerdin.

Tyvärr tvingas Tierp spela utan Patrik Tenggren som har ryggproblem.Saknas gör också Marcus Eriksson och Niklas Haglund.

I Enköping finns ambitionen att ta en plats i allettan.

– Ja, vi har hela nio poäng upp till en plats i allettan. Men vi har inte gett upp.Vi tar nu en match i taget och siktar på att ta tre poäng i mötet med Tierp, säger Enköpings tränare Fredrik Lindberg.

– Men Tierp är ju bra, bättre än förra säsongen, så vi måste spela bra för att vinna,säger Lindberg.

En seger för Tierp innebär, att man utökar distansen i poängväg gentemot Enköping.

Mer läsning

Annons