Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp jagar vidare mot allettan

När Tierp Hockey i kväll kliver in på isen hemma i Vegahallen, så är det seger som gäller för att ha chans att ta en plats i allettan efter juluppehållet.
– Ja, målsättningen är fortfarande att kunna ta en plats bland de fyra bästa. Vi spelar också så bra nu att det inte ska vara någon omöjlighet, säger Stellan Gerdin chefstränare för Tierp Hockey.

Annons

Ja, Tierp verkar ha hittat formen och gör den ena fina insatsen efter den andra. Tittar vi tillbaka så har laget faktiskt vunnit i fem av de senast spelade sex omgångarna. Det enda lag som under den här perioden lyckats besegra Tierp är serieledarna Hudik (3-5).

– Tyvärr har vi hamnat i en rejäl svacka och förlorat i de fem senaste omgångarna. Vi dras med både skador och sjukdomar, säger Mats Johansson sportchef för Borlänge Hockey.

– Vi får nog fullt jobb för att få ihop tre femmor. Som det ser ut så här kvällen före, så måste vi plocka grabbar från vårt J-20 lag om vi ska få ihop ett lag, säger en bekymrad Johansson.

Tierp vann senast den svåra bortamatchen mot Enköping ochföre det satte man hela 7-0 på Lindlöven hemma i Vegahallen.

– Ja, laget är så pass bra just nu att vi ska kunna vinna även mot Borlänge. Vi har en seger och en förlust mot Borlänge tidigare i serien.

– Naturligtvis kan det komma en match där vi får det svårt. Men jag tror vi ska klara av den här matchen också, säger Gerdin.

Tierp kommer med tre femmor och ett par avbytare. Den ende som inte kan vara med är Fredrik Strid (handskada) . Ett frågetecken också för Peter Anderssons medverkan.

Mer läsning

Annons