Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp laddar för tredje raka segern

Tierp har segrar mot både Valbo och Ore bakom sig den här veckan. Nu är siktet inställt på seger även i dagens match hemma i Vegahallen mot Hedemora.

-Ja, vi hade ju ambitionen att det här skulle bli en niopoängsvecka och då är det ju bara seger som gäller, säger Tierps chefstränare Stellan Gerdin.

Annons

Hedemora som ligger sju poäng efter i tabellen har två raka förluster bakom sig när man kliver i på isen i Vegahallen i dag.

- Ja, det har gått lite upp och ner för oss. Men vi gjorde en mycket bra insats senast mot Hudiksvall och kan vi ta det spelet med oss, så ska vi ge Tierp en match, säger Jonas Suvanto rutinerad back i Hedemora, som kommer med minst tre femmor till kvällens match.

Tierp vann bortamötet efter förlängning och straffar. Nu är väl förhoppningen att man ska kunna fixa en fullpoängare på ordinarie tid.

- Vi tittar bara framåt och hoppas på tre poäng. Vi kommer med i stort sett helt ordinarie lag och med samma uppställning som mot Ore senast, säger Gerdin.

- Jag vet att Hedemora har en tre,fyra riktigt skarpa lirare men dom har vi koll på, säger Tierpstränaren.

Tierp hoppas att lånet från Västerås, Christian Hägg, ska visa vägen i målskyttet. Han satte ju två puckar i Oremålet senast.

Det enda frågetecknet i Tierpslaget är Fredrik Strid, som drog på sig en skada i förra matchen.

Sören Åkerman

Mer läsning

Annons