Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp vanh med tennissiffror

Redan efter fyra minuter ledde jumbolaget med 2-0 över Tierp Hockey. Men Tierp samlade ihop sig och kom igen. Innan matchen var över hade gästerna vunnit med klara 6-2.

Annons

- Ja, Ore har blivit klart bättre sedan vi mötte dom förra gången. Nu kom vi också från en lång bussresa och en jobbardag och var väl inte inte på hugget direkt i matchupptakten.
Nej, och redan efter fyra minuter så lyste det 2-0 på resultattavlan i Furudals Hockeycenter.
- Ja och Ore öppnade i ett rasande tempo och fick ju också snabbt utdelning. Men vi kom igen och under resten av matchen dominerade vi, sa Stellan Gerdin chefstränare för Tierp Hockey.
- Vi kunde väl också gjort flera mål i mittenperioden, men dom spelade småfult och vi ville inte dra på oss några skador, sa Gerdin, som fick se sina lirare vinna andra perioden med klara 3-0.
Här vann Tierp också skotten med hela 21-7.
Inför sista perioden hade gästerna en klar och välförtjänt ledning med 5-2.
Tierp nöjde sig med att sätta en balja i slutperioden och det var Johan Viktorsson, som framspelad av Ludwig Björklund, satte punkt för målfabrikationen den här kvällen.
- Ja, grabbarna uppträdde moget i slutperioden och höll sig undan för hemmalagets inte helt justa uppträdande. Vi har ju en match på söndag också, påpekade Gerdin
Lånet från Västerås Christian Hägg (Tierps bäste lirare) och Johan Viktorsson satte båda två mål.
På söndag har Tierp ett intressant hemmamöte med Hedemora. Seger där och Tierp har häng på tätlagen.
SÖREN ÅKERMAN

Mer läsning

Annons