Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trotjänaren lämnar Brynäs

Han har varit Brynäs trogen i sju år. Men redan nu bekräftar centern att han byter klubb till nästa säsong.

Annons

Assisterande lagkaptenen Mads Hansen gör redan nu, med tre omgångar kvar av grundserien, klart att han lämnar Brynäs efter säsongen. Han flyttar hem till Norge där han ska spela för Storhamar och även ingå i klubbens ledning.

– Det har varit en i det närmaste perfekt tid för mig i elitserien och Brynäs IF. Jag har fått uppleva både upp- och nedgångar med laget och tiden i Gävle har verkligen svarat mot de förväntningar som jag hade, säger Hansen i ett pressmeddelande på klubbens hemsida.

– När man är 13 år och spelar hockey i Norge så drömmer man om att bli hockeyproffs i Sverige. Jag blev det och det har varit optimalt i Brynäs.
Nyheten att Mads Hansen återvänder till Storhamar har redan fått uppmärksamhet i norsk media.

– Tidpunkten kan tyckas illa vald, men i och med att nyheten nått norska medier idag väljer vi också att gå ut med nyheten, säger Brynäs sportchef Michael Sundlöv till hemsidan.

Mads Hansen har hittills gjort 394 matcher för Brynäs i grundserie och slutspel och gjort 48 mål och 130 poäng.  Han vill, enligt pressmeddelandet, avsluta sin säsong i Brynäs innan han kommenterar klubbytet ytterligare.

Mer läsning

Annons