Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Underskatta inte Väsby nu, Valbo...

Annons

ISHOCKEY. Valbo HC går som tåget i allettan och på söndag är det dags att ta sig an Väsby IK på hemmais. Ett Väsby som ligger på en sjätteplats i tabellen – mer eller mindre avhängda från toppen. Valbo mönstrar inför matchen fullt manskap sånär som på målvakten Patrik Eriksson som fortfarande dras med en fingerskada. Valbos tränare Daniel Kraft ser fram emot matchen och tror på tre poäng.

– Nu är väl det farligt att säga så innan matchen men jag trodde faktiskt att Väsby skulle vara lite vassare än vad de varit så här långt. Kan vi få en bra start och trycka tillbaka dem lite i början så ska det nog gå bra, säger han.

För nuvarande ligger Valbo på en andraplats, på samma poäng men med bättre målskillnad än trean Visby-Roma. En seger imorgon skulle behövas eftersom erkänt hemmastarka Visby-Roma möter tabelljumbon Wings HC Arlanda på hemmais och förmodligen tar full pott.

– Ja det känns väl lite så. Personligen tror jag att den här serien kommer att avgöras i mötena med Enköping (ettan) och Visby-Roma (trean), säger Kraft.

Mer läsning

Annons