Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Widing efter helgen: ”Har knappt nån röst kvar”

Hallå där Daniel Widing, 30, svensk mästare i Brynäs IF.

Annons

Har ni firat färdigt nu?

– Ja, haha! Jag har gjort det för de här tre dagarna i alla fall. Jag har knappt någon röst kvar. Men vinner man SM-guld måste man få fira och festa.

Hur har ni firat?

– Det har varit en massa olika fester och middagar. I lördags avslutade vi allt med att dra runt på alla krogar stan. Det var nog många som såg oss, hoppas vi inte sprutade ned alltför många med champagne bara.

Vad har varit roligast då?

– Det måste ju vara torget ändå. Det var helt underbart och när man såg hur många människor som var där började man förstå vad vi egentligen gjort.

Ni såg nästan lite chockade ut där på scenen?

– Jo, men det är klart. Man visste ju inte riktigt vad vi kunde förvänta oss och så var det så många där.

Men det du sa om Skellefteås tränare Bert Robertsson – att det bästa minnet var när han grinade när ni lyfte pokalen – fick lite stora proportioner, eller?

– Ja, verkligen. Det var trist att det blev så. Jag bad om ursäkt på twitter sedan. Men jag visste inte att det där som hände mellan oss i finalerna blev så stort på tv och ibland tänker jag inte på att reportrar gör stora grejer av vad jag säger.

Vad tänker du om det?

– Att dom hellre ska skriva om Silfverberg och fokusera på det. Jag säger saker med glimten för publiken. Det blev ju jubel på torget och det var till dom jag sa det.

Ha det så trevligt i Las Vegas nu då!

– Ja, tack så mycket.

Mer läsning

Annons