Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag är en orolig SD-motståndare

Alltså det går över mitt förstånd hur kan SD vara näst största partiet i partisympatiundersökningar. Jag kan inte som senior se några som helst förslag på förbättringar varken från SD eller från alliansen för seniorer som jag eller min fru. Det handlar om nedskärningar, skattesänkningar för de som redan har och allehanda försämringar för de flesta så kallade vanliga löntagare, seniorer, arbetslösa, sjuka och nysvenskar.

Gå inte på dessa partiers vilseledande förslag. Visserligen har de rödgröna inte genomfört alla sina löften men tänk efter vad det beror på. Minoritetsregering i motvind där de varit motarbetade av SD och alliansen i många ärenden. Nej tänk om, låt inte nästa regeringsperiod 2018 till 2022 bli en katastrof för Sverige. De försämringar som blir kommer aldrig att kunna repareras.

Det finns ingen ångervecka på ett vals resultat. Var du med 2006 -2014? Minns vad du ansåg om den förda politiken? Jag minns mest bortkastade år.

S R W

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare