Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag dödade nästan ert barn

Jag dödade nästan ert barn och det är faktiskt helt och hållet ert fel. Jag åkte på torsdagen 6 augusti vid klockan 22.00 vägen mellan Järbo och Jädraås i nordlig riktning. När jag kom till vägen mot Norrby bestämde jag mig för att göra en u-sväng och vända. Precis när jag skulle svänga åt vänster hör jag något konstigt ljud i mörkret. Det lät som en jordfräs eller gräsklippare, men med ett mycket starkare ljud.

På grund av det starka konstiga ljudet väntade jag lite med att göra svängen och då körde en trimmad moped helt utan ljus om mig på utsidan av bilen i mycket hög fart.

Det var nästa helt mörkt i skogen och jag hade inte en chans i världen att se mopeden. Jag hade lika gärna kunnat dödat ert barn.

Så mina frågor är nu följande. Vilka föräldrar kan vara så utomordentligt dumma att de låter sitt barn köra runt med en trimmad moped helt utan ljus i mörkret?

Har ni ingen koll alls på era barn? Och sist men inte minst – värnar ni överhuvudtaget om ert barn eller hade det inte spelat så stor roll om jag hade kört ihjäl honom eller henne?

Omdömesgill förare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare