Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag förstår inte varför ingen skribent dök upp

Kulturkvällarna på Engeltofta bjöd förutom Brita Plancks fantastiska utbud av artister, även på en mångsidig konstutställning. Tio konstnärer visade sina alster. Men inget som helst omnämnande i våra tidningar. Jag förstår inte varför.

Flera av våra främsta lokala konstnärer var representerade såsom Gunnar Cyrén, Lisen Forslund och Ulla Helenius-Reit. En mycket driven glaskonstnär, Björn Steijner och skämttecknaren Gunilla Dahlgren visade sina verk. Lennart Wallins träskulpturer ute i parken passade perfekt i parkgrönskan. Dessutom Anna-Carin Stenman, Anette Segerberg och Rolfcarlwerner medverkade med sina bilder. Inte att förglömma en otrolig dockkonstnär med helt underbara dockor i olika situationer. Hennes namn är Maria Åhrén. Men ingen kulturskribent dök upp – varför?

Svar direkt: Vi har varje torsdag i vår apropåspalt tagit med ALLA evenemang som ägt rum på Engeltofta, jag vågar påstå att man till och med fått den största platsen där. Dessutom har vi från kulturredaktionen varit ute och bevakat Björn Ranelid. Det var vad vi hann med den här sommaren. Kulturredaktörer är ju också bara människor som måste få ha semester, när då sommaren kommer med utställningar i var och varannan buske men personalstyrkan är liten och man inte hinner med, så måste man sovra. Det är också vårt jobb.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare