Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag sitter och väntar...

Under många års tid har jag haft att göra med alla typer av hantverkare såsom snickare, el, VVS, plattsättare med flera och det är förunderligt hur de kan bete sig mot sina kunder.

Kan någon säga att en hantverkare hållit de tider de sagt när jobb skall vara klart? Inte en chans.

När det blåser lite i konjunkturen så är det förstås hantverkarna det är sååå synd om. De har ju inga jobb! Nu ska vi införa rot-avdrag så att sysselsättningen hålls uppe för dessa stackare.

Det dröjer inte länge förrän de börjar utnyttja systemet och debitera länstyrelsen för jobb de inte har utfört. Det är ju i och för sig inte så konstigt eftersom en snickare börjar ju på ett jobb, stökar till lite och åker till ett annat jobb, stökar till och åker till ett tredje jobb. När blir de då klara?

Det är inte det minsta synd om hantverkare för de har otroligt med jobb (om de vill). Det låter som om jag är en bitter människa som råkat ut för dåliga svartjobb – men så är inte fallet.

Jag har bara suttit hemma i fem veckor och väntat på hantverkarna som skulle kommit för fyra veckor sedan – på ett upphandlat vitt uppdrag. Svaret är att ”vi kommer snart”.

Jag sitter här dum som alla andra och väntar...

Villaägare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare