Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Jag tänker inte fortsätta försvara mig mot denna pajkastning"

DEBATT

Sur, arg och ledsen blir jag då inte Camilla Dal kan kolla upp fakta när hon anklagar mig för att ljuga. Jag har flera gånger stått i talarstolen i fullmäktige och berättat om allt som Konstcentrum gör. Vilka duktiga medarbetare de har med mera. Inga andra har engagerat sig som jag har gjort.

Det vore bra om Dal hade tagit del av den informationen. Helt plötsligt låter det som om jag skulle vilja nedmontera hela Konstcentrum...

Detta stämmer ju inte alls och jag har som fritidspolitiker ingen som helst rätt att utföra dylikt. Det är ju liksom inte det som det handlar om. Återigen så är det ett arbetsplatsärende även om Dal inte tycks lita på det.

Konstcentrum håller på med sitt program inför sommaren med tillförordnad chef. Detta är fakta. Att anklaga mig för att vara lögnare är väl att kasta sten i glashus. Som fritidspolitiker har jag fullt upp och tänker inte fortsätta försvara mig mot med denna pajkastning.

Kiki Larsson, kulturpolitiker (MP)

*

Läs mer: Camilla Dal om Kiki Larssons dubbla stolar

Läs mer: Därför får Konstcentrums chef sparken

Läs mer: Konstcentrum får inte bli provinsiellt