Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jämna läktaren med marken

Annons

Måndagen den 3/8 var jag på Strömvallen och ”såg” matchen mellan Gefle IF och Djurgården. Jag köpte en biljett för nästan 200 kronor, och fick förmodligen Strömvallens sämsta plats (en av dom i alla fall, det finns många sådana som jag förstår).

Från min plats såg jag inte nån av dom båda målställningarna (hade en stolpe på var sida som skymde allt).

Den här läktaren, eller vad det nu är, är inte ett allsvenskt lag värdig. Andra kommuner ser i ett långsiktigt perspektiv, men det gör väl inte läktarkramarna.

Tror ni folk kommer tillbaka när man betalat 200 kronor och inte sett nåt? Eller jag kanske har fel, det kanske är fullsatt på alla Gefle IF:s hemmamatcher?

Nä, just det. Skänk den där läktaren, eller vad det nu är, till någon behövande klubb som inte har så mycket publik på sina matcher (för då kan alla sitta längst ner, framför stolparna), dom skulle nog gärna ta emot en läktare.

Eller förresten: Jämna skiten med marken och bygg nytt! Vi lever på 2000-talet och har ett allsvenskt lag i staden, är vi stolta över det?

Jag kom, men inget såg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare