Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jan-Olov...

Annons

på biljettexpeditionen på Gävle Central station för att du var så hjälpsam och tålmodig när vi bokade biljetter till Buddy Holly Show.

2 Göta Lejon

 

Bessemergymnasiets skolsköterskor Anette, Pethra och Elisabeth för att ni gjorde min praktik så lärorik och rolig.

Madde, distriktssköterskestudenten

 

Fantastiska Gun Björk på BVC Torget i Sandviken som gjort min praktik så lärorik!

Madde, distriktssköterskestudenten

 

Gefle Drängars kvällskonsert i Soldatkyrkan. Både kören och de olika kvartetterna bjöd på så fina sångstycken. Efterföljande mingel uppskattades mycket.

Eva och Börje Massers gäster

Min bästa vän Nilla och min granne Birgitta för all hjälp i samband med min operation.

En mycket tacksam Birgit

 

Personalen på förlossningen och BB avdelning 108 B, under och efter vår dotters födelse den 10 mars. Ett extra varmt tack till barnmorskan Maria Löfstrand Hedblom på förlossningen för ditt stöd. Du är verkligen rätt person på rätt plats.

Jenny och Peter

 

Personalen på Staffans Hus, tack för trevlig gemenskap – goda våfflor och Ylva och Rogers fina sång- ochmusikunderhållning – gamla hits med mera – som vi åldringar hade många minnen förknippade med.

En deltagare

 

Maria och Anna med flera på Gävletravet. Tack för ännu en fantastisk tjejkväll. Maria, you’re simply the best. Med kärlek.

Erik plus Perssons Pack

 

Sven-Erik och Ulla från Bomhus som hjälpte mig hem, när jag fått fel på bilen.

Aina

 

Brynäs Pojkar U-12, ett stort grattis till seriesegern U-12. Guldet var ni värda efter en strålande säsong. Ni har under hela vintern gett oss, så många sevärda matcher.

Föräldrar, släkt och vänner

 

Alla mina underbara läkare: Sandra Godberg Brynäs Hälsocentral som skickade mig till akuten den 13 mars. Den underbara AT-läkare på akuten som la in mig på AVA. Sniege Zemgulieme på neurologenheten som var så underbar och rolig. Sist men inte minst Torben Saermack, tack för snabb handläggning och ett stort tack till den underbara personalen på AVA.

Anna Bodin

 

PRO Valbo programkommitté för ett väl genomarbetat Dan Anderssons-program vid Musikcafeét den 15 mars. Ni gjorde ett fantastiskt fint spel. All heder, fortsätt så. Vi får inte glömma att hedra Sören och Roger.

Britt och Bengt