Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jättekö till konkursrea

För två veckor sedan försattes Westerlunds radio och TV i konkurs. I morse började utförsäljningen. Butiken fylldes snart och kön utanför ringlade 30 meter lång.

I dag började Westerlunds radio och TV sälja ut sina produkter till rabatterade priser på uppåt 70 procent. Expedit Åsa Roslund fattade posto utanför dörren vid öppnandet klockan elva och såg till att bara maximala 80 personer var inne i butiken samtidigt. Utanför ringlade kön minst 30 meter lång.
– Vi hade kö här redan en halvtimme innan vi öppnade, säger Åsa Roslund.

Innanför var det smockat med folk och kartonghögarna med främst hifi-varor krympte hela tiden på höjden. Stefan Tegström, som jobbat som expedit i butiken i två år, hade fullt upp med att hjälpa kunderna att hitta vad de sökte.
– Vi säljer extremt mycket just nu, sa han kvart över elva.

Nöjd över tillströmningen var också butiksägare Magnus Bergsström.
– Det går skitbra. Jag har aldrig haft så här mycket kunder på samma gång förut. Kan ha att göra med att det är lönedag. Vi kommer ha öppet tills vi sålt slut, säger han.