Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jerry...

Annons

på VS Trafik som så snällt skjutsade oss hem från Tierp.

Tre förvirrade tjejer

 

Iggöns Fritidsförening för den jättefina slinga ni har plogat upp ute på viken mellan Iggön och Säljemar. En underbar vinterpromenad på isen!

Några tacksamma Säljemarsbor

 

Carola och Maria på Markhedens Förskola i Valbo för den trevliga festen ni ordnade till ”blå barnen” på alla hjärtans dag! Vi saknar er!

”Blå barnen” samt föräldrar

 

BIG-gruppen på Lillhagsskolans högstadium för att ni ordnade ett alla hjärtansdisco för sexårs till treorna. Vi hade jätteroligt.

Frida och Agnes Larsson

 

Sambandsgruppen i Gävle Kortvågsamatörer, SK3GK, som gör ett hästjobb på och inför våra sambandsuppdrag med tidig morgon och sen kväll utan gnäll. Ni gör jobbet enkelt för oss och tillsammans gör vi rallytävlingarna säkrare!

Era understationer i skogen

 

Tjejerna som ordnade den trevliga alla hjärtans dag-festen på Alderholmen. Hoppas det blir en återkommande tradition.

Sumpans gäng

 

Palliativa teamet, Gävle, samt alla berörda sköterskor från Strömsbro som varit med under Oddnys tid. Ni har varit helt otroliga. Vi är er evigt tacksamma. Även övriga inblandade tackar vi.

Oddnys anhöriga

 

Personalen på onkolog-cytostatikamottagningen, strålbehandlingsmottagningen, avdelning 17, palliativa teamet och avdelning 111 A. Stort tack för vänligt bemötande och den fina vård Leonard (Lennart) Wiklund fick ända till sista tiden i livet.

Ulla och barnen

 

Alla som hjälpte till på återinvigningen av förening Gefle katthem och till alla ni som ställde upp, volontärer, medlemmar och frivilliga, Thomas Di Leva med sitt fina framträdande, Zinat Pirzadeh med sina roliga vitsar som alla fick ett gott skratt till och inte minst ett stort tack till alla våra sponsorer. Ni har förgyllt vår dag, trots solens frånvaro.

Styrelsen genom Maria Wedin

 

Tomas Di Leva och Zinat Pirzadeh som har ställt upp så Föreningen Gefle Katthem äntligen har fått den publicitet dom förtjänar samt till alla eldsjälar som bidrar till att hjälpa hemlösa katter.

En vidbränd f.d. eldsjäl

 

Min handledare Susann på avdelning 11, Gävle sjukhus för en mycket lärorik praktikperiod. Har lärt mig mycket nytt.

Kram, Emma Larsson

 

Åk 6 på Sörgärdets skola som ordnade ett mycket proffsigt Champion 2009 för skolkompisarna.

Hälsningar, personalen

Mer läsning

Annons