Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Johan Dahl utsågs till årets företagarmentor

Årets företagarmentor i Gävleborg heter Johan Dahl. Han har haft skönhets­entreprenören Petra Rosengren som sin adept under ett års tid.

Annons

Det är Almi Företagspartner i Gävleborg som har utsett Johan Dahl till priset.

Han har under ett års tid hjälpt Petra Rosengren ideellt att starta sitt företag Vendelakliniken, som utför skönhetsingrepp.

Mentorskapet börjar när företaget precis har startats. Mentorn fungerar som en förebild och ett bollplank och förväntas uppvisa ett stort intresse och förmedla sitt kontaktnätverk åt sin lärling. Målet är att företaget ska bli så framgångsrikt som möjligt.

Tidigare har Petra Rosengren arbetat som sjuksköterska på Gävle sjukhus.

I februari 2009 tog hon steget att starta eget när hon såg att Almi sökte en adept. 15 par jobbar under ett års tid på detta vis i Gästrikland.

– Jag visste precis hur jag skulle utföra behandlingarna, men inte hur man driver ett företag. Johan har lärt mig att ta ansvar och sätta upp klara, tydliga mål. Han har visat ett otroligt engagemang och alltid funnits till, säger Petra Rosengren.

Johan Dahl är entreprenör inom sälj- och affärsutveckling.

– Det har var varit ett jättestimulerande och roligt år. Jag hade gärna haft en mentor att hålla i handen när jag startade mitt företag.

Annons