Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jonny Hyttegård..,

Annons

som genast tänkte på andra, när han vaknade på natten och såg i fönstret att elden börjat härjat i huset mittemot. Han skickade snabbt familjen och sonen Rasmus kompis Max Engblom att springa och banka på dörrarna att folk kunde vakna och rädda sig ut, medan han larmade 112. Hjältar är ni alla och är värda all heder och tack.

Sirkka Eriksson

 

Killen på Hertz biluthyrning (vid Volvo) som återlämnade 100 kronor jag råkat lämna för mycket när jag hyrde bil. Än finns det ärliga människor.

Olle Ljungbeck

 

K2-gruppen (Åsa Johanssen) som i stället för julklappar till sina kunder satt in pengar på Anna Lindbloms minnesfond (Barnkliniken i Gävle).

Rolf och Gunilla Lindblom (Anna föräldrar)

 

Den underbara personalen på Fleminggatan 15 öp för allt ni gjort för vår pappa under hans tid hos er. Även ett stort tack för den vänlighet ni visat oss vid våra besök. Kommer alltid att minnas er med glädje.

Börjes barn

 

De barn på Kardborrens förskola i Strömbro som en av dagarna före jul hejade på mig när jag gick förbi med min gitarr på ryggen och min tomtesäck i handen.

Tomtemor

 

Familjetandläkare Helene Snygg i Sandviken för ett proffsigt arbete med mina tänder, och alltid ett trevligt bemötande.

Bob M

 

All dag- och nattpersonal på AVA, Gävle sjukhus, för god omvårdnad under första veckan på nya året. Blommor även till personalen i ambulansen samt till kökspersonalen för den goda maten.

Hälsningar May 6:1

 

Personalen på Vinddraget 14 avdelning E för den fina vård vår mor Agnes fick.

Barnen med familj

 

Tandläkare Ingvar Karlsson för att jag fick hjälp med min tand på trettondagsafton.

Anna-Gretha Ljungbeck

 

 

Mer läsning

Annons