Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Kan bli superkul om alla bidrar..."

Annons

Hej Keb!
Förra gången det var slutspelshockey i Läkerol Arena så möttes första omgången av ett enormt publikfiasko (tredje sämsta publiksiffran den säsongen).
Det var rykten om att alla biljetter var slut till första matchen mot HV71 redan efter ett par timmar, sedan visade det sig att flera valt att inte hämta ut sina biljetter till matchstart.
Många satt besvikna i tevesoffan eftersom de inte fått biljett och såg läktarna gapa tomma. Har Brynäs koll på historien så att detta inte upprepas till torsdagsmatchen?

Sen vill jag passa på att uppmana alla Brynäsare att hjälpa till att skapa en riktig publikfest, som mot Djurgården den här säsongen, eller som Mora och Leksand förra året i kvalserien.

Publiken kan hjälpa till genom att börja med att välkomna Brynässpelarnas entré stående, visa att du stödjer laget genom att bära matchtröja, flagga, pin eller halsduk med klubbemblemet. Och slutligen: ta i från tårna och använd rösten.
Det här kan bli superkul om vi alla bidrar!
Ses på torsdag i en förhoppningsvis välfylld Läkerol Arena!Ja, det är märkligt - men det har nästan alltid genom alla år tillbaka i tiden i slutspelet varit svårt för Brynäs att få mycket folk till just första hemmamatchen i kvartsfinalspel.

Det verkar som gävleborna i gemen väntar på match 3, åter hemma, och avvaktar hur brynäsarna sköter sig i upptakten.

---
För det är alltid så: ett vinnande lag drar alltid storpublik!

Vinst där och allt kan sedan hända.

Mer läsning

Annons