Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kära kollegor avtackades

Det var skratt och tårar om vartannat när fyra av GDs mest erfarna medarbetare avtackades. Tillsammans har de 126 års erfarenhet.

Annons

Alla har de varit ett stort stöd för yngre, mindre erfarna kollegor och alla har vi våra egna minnen av våra kollegor men nu går de på ledighet efter mycket långt och otroligt trogen tjänst. På onsdagen avtackades de en efter en. Sportreportern Göran Persson som refererat från hela Sverige och halva världen men som headhuntades till Gefle Dagblad för 20 år sedan och blev nattchef och rubrikernas mästare, Håkan Östergren som nästan föddes i GD-huset och som ung spoling blev grafiker men sedan skolades om till redigerare och fick till uppgift att få ihop alla reportagesidor till läckra smörgåsbord, Stefan Andersson, sportreportern som blev polisreporter som blev nöjesreporter och var tjenis med halva Gävle och hela Sandviken och kunde skriva om precis allt och så fotograf Gun Wigh, yrvädret från Forsbacka, som aldrig bangat för något. För henne var bilden allt oavsett om den skulle tas i herrarnas omklädningsrum eller på en leråker och hon tog alltid bilden med ett leende.

Tidigare i veckan har även nattchef Magnus Bragman och fotograf Lars Wigert lämnat Gefle Dagblad.

Det kommer att bli ett stort tomrum efter alla våra kära kollegor men vi önskar dem stort lycka till med en betydligt lugnare tillvaro.

Annons