Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kenneth Sundqvist...

Annons

i Skutskär som hittade min plånbok som jag glömt på biltaket. Tusen tack för din ärlighet och vänlighet! Du räddade inte bara min dag utan även min semester!

Frida

Den kassörska på Ica i Strömsbro som den 21/1 sprang ut till mig med sedlarna jag glömt.

Slarver

Ambulansmännen, akutpersonalen samt iva-personalen som tog hand om vår mamma den 7 januari när hon kom in för att hon hade ont i höften och det visade sig att hon hade fått en allvarlig propp. Vår mamma kunde ha dött av den om inte ni hade funnits. Tack till alla som ställer upp för oss nu på 105 och ser till att vår mamma har det bra och tack till er läkare på 105 som inte gav upp om vår mamma, samt att ni har pratat med oss barn från Göteborg, Florida och Gävle.

Ann

Eva Halvarsson och alla andra goda människor i Storvik som hjälpte till att hitta och få fatt i vår kärlekskranka rymling, springerspanieln Sixten, som stuckit iväg hemifrån i ett obevakat ögonblick. Stor oro i flera timmar.

Oändligt tacksamma Lena och Per Nordkvist

Personalen på Infektionskliniken avd 120 för god och kärleksfull omvårdnad av min make och vår far Torsten Hillman. Han kallade er alla för sina änglar. Vi vet att ni gjorde allt ni kunde för honom. En extra blomma till Dr Ylva Rahm som ringde hem till mig för att höra hur jag mådde och hur jag klarade mig.

Ulla, Carina, Åsa samt familj

Thony och Sören för att ni ställer upp och spelar gitarr och dragspel till juldansen på vår julfest varje år, det är otroligt uppskattat av både barn och vuxna.

Bygårdsföreningen i Överhärde.

 

Mer läsning

Annons