Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart för STCC på Tierp Arena igen

Skilsmässan varade i en knapp vecka.
Nu är parterna i racingbråket sams igen – vilket innebär att STCC-tävlingen på Tierp Arena körs som planerat!

Annons

Svenska Bilsportförbundet har förhandlat fram en lösning med promotorn STCC AB avseende SM i bilracing. Förhandlingarna har varit långa och komplicerade och involverat klubbar, förare, team, funktionärer samt banägare.

Nu har parterna slutligen kommit överens om ett långsiktigt avtal som kommer att ligga till grund för ett bra mästerskap med start redan i år. Detta skedde i samband med ett krismöte igår, torsdag.

– Det är skönt att vi rott det hela i hamn och detta är ett besked som många har väntat på. Vi har haft ett samarbete med STCC AB sedan 1996 och nu satsar vi vidare tillsammans på att göra svensk racing till något riktigt bra, säger Kåge Schildt, ordförande i Svenska Bilsportförbundet och STCC:s nya ordförande Karl Eklöf.

Därmed blir det också som planerat STCC på Tierp Arena i höst, närmare bestämt den första helgen i september. Ett glädjebesked för alla motorsportintresserade.