Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klichéerna staplas i tröttsam rom-kom

Varför gör dom i Hollywood, gång efter annan, sådana här humorbefriade så kallade komedier där kärlek alltid börjar med bråk? Eller som i detta fall när relationen dras ett varv till, fast tvärtom mot hur det var en gång när prisjägaren Milo (Butler) kärade ner sig i den söta reportern Nicole (Aniston), gifte sig och skilde sig.

Nu gnuggar Milo händerna av förtjusning när han får uppdraget att fånga in exhustrun och sätta henne bakom lås och bom eftersom hon smitit från att betala borgen.

Åh, jag är så himla trött på dessa hysteriska gräl och käbblande dialog när man ändå vet hur det kommer att sluta. På den tröttsamma vägen dit spårar historien ur både här och där, särskilt när Nicole stjäl en cykeltaxi. En biljakt, där exmakarna jagas av skurkar, läggs också in i ett desperat försök att få in lite action i den tunna historien.

Roligt är det inte, knappast heller romantiskt eller särskilt sexigt, trots att fixstjärnor som Butler och Aniston sägs vara ännu bättre vänner privat.

Stefan Andersson