Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klimatalarmister kan ha en dold agenda

Nu finns det mindre än en tjugondels procent koldioxid i atmosfären, mellan 0,03 och 0,04 procent. Vad tycker ni klimatalarmister skulle vara en lagom koldioxidhalt? Växtligheten behöver en viss andel koldioxid.

En annan intressant sak är att klimatalarmister inte vill att vi börjar använda teknik för att ta upp koldioxid ur atmosfären och binda den i marken. Det tyder på att de egentligen inte är ute efter koldioxiden, de vill ge sig på storföretag och bilåkande med mera.

Det finns en granskning av Miljöpartiet som ligger ute och där säger en av partiets grundare att från början var miljörörelsens mål att slå sönder storföretagen. Jag känner igen det från 1980-talet när jag med med i Fältbiologerna. De tyckte illa om Världsnaturfonden WWF därför att de samarbetade med stora företag.

Ett vanligt argumentet bland klimatalarmister är att "forskarna är överens" om att koldioxiden är farlig. Men det är ju forskarna som får anslag som är överens. Tror man inte på det får man inga anslag. Ett annat tydligt drag är att alarmisterna inte vill diskutera överbefolkningen i världen för att då riktas ju fokus på länder i Afrika. De vill skuldbelägga länder i väst i stället.

Självständig

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare