Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klirr i kassan

Annons

I går fick fyra duktiga Gävleungdomar motta varsitt stipendium.

Anna Tigermark, fick 7 000 kronor, för pågående utbildning i modedesign vid The Fashion Intitute of Design & Merchandising, Los Angeles, USA.

Karin Palmqvist, fick 6 000 kronor, för fortsatt elitsatsning i alpin skidåkning med inriktning mot tävling i puckelpist.

Johanna Lindberg, fick 5 000 kronor, för fortsatt kombination mellan alpin skidåkning och pågående gymnasiestudier vid skidgymnasiet i Torsby, samhällsvetenskapliga linjen.

Linnea Troeng, fick 5 000 kronor, för fortsatt kombination mellan alpin skidåkning och pågående gymnasiestudier vid Riksidrottsgymnasiet i Gällivare, naturvetenskapliga linjen.

Det är Handelssocieteten i Gefle som har stiftat en stipendiefond, som förvaltas av Gefle Rotary Club. ”Fondens ändamål skall vara att utdela ett eller flera stipendier till i Gävle skrivna studerande ungdomar, vilka ej uppnått 23 års ålder, för att göra det möjligt .”