Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klirr i kassan

I går fick fyra duktiga Gävleungdomar motta varsitt stipendium.

Anna Tigermark, fick 7 000 kronor, för pågående utbildning i modedesign vid The Fashion Intitute of Design & Merchandising, Los Angeles, USA.

Karin Palmqvist, fick 6 000 kronor, för fortsatt elitsatsning i alpin skidåkning med inriktning mot tävling i puckelpist.

Johanna Lindberg, fick 5 000 kronor, för fortsatt kombination mellan alpin skidåkning och pågående gymnasiestudier vid skidgymnasiet i Torsby, samhällsvetenskapliga linjen.

Linnea Troeng, fick 5 000 kronor, för fortsatt kombination mellan alpin skidåkning och pågående gymnasiestudier vid Riksidrottsgymnasiet i Gällivare, naturvetenskapliga linjen.

Det är Handelssocieteten i Gefle som har stiftat en stipendiefond, som förvaltas av Gefle Rotary Club. ”Fondens ändamål skall vara att utdela ett eller flera stipendier till i Gävle skrivna studerande ungdomar, vilka ej uppnått 23 års ålder, för att göra det möjligt .”