Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Korkad strandsport

Med tanke på att alla utvecklare vill rida på Nintendos framgångar med Wii borde man inte bli förvånad över hur mycket skit som släpps, men även i den mediokra konkurrensen får Big beach sports en att höja ögonbrynen.
Här bjuds på sex sporter för stranden (redan det i minsta laget) för upp till fyra spelare. Fotboll, amerikansk fotboll, kricket, frisbeegolf, volleyboll och boule är grenarna. Rätt lovande som rubriker men genomförande är så taffligt att det är pinsamt. Grafiken är ful, möjligheterna att styra sina figurer i spelet förvånansvärt små. Ofta när man gör något bra - som att lyckas med en smash i volleyboll eller komma närmast kulan i boule - så kan man för sitt liv inte förstå varför just den slaget eller kastet blev bra. Det här ett grovt tillyxat spel som bara gör en enda sak: Får en att börja spela Wii sports igen.

Thomas Arnroth/ TT Spektra