Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Kört hårt med en pp-femma..."

Annons

Hejsan Keb!
Tänkte på en sak att det känns som många lag har svårt att möta Brynäs, som spelar oehört bra försvarsspel med bra effektivitet (dock ej i powerplay där jag tycker dom borde ha en speciell pp-femma och köra stenhårt på denna).

Vad anser du om detta?
Hoppas Lindbäck spikar igen i morgon.
Ps: Hoppas på lika bra uppslutning som sist i Scandinavium. Tips 2-2.Nej, det går inte att bara att ha en enda power playfemma, det måste finnas då stycken som avlastar varann.
Och det har även Brynäs använt sig av under säsongen med en speciell forward som point man på blå tillsammans med en naturlig back.
Även om det inte blivit särdeles många mål i numerärt överläge måste man köra vidare på den linjen.

Just pp-spelet går upp och ner, för alla lag. Ibland slinker de flesta skotten in, för att under en sämre period inte bli nån utdelning alls.

* Om Anders-Limpan kan upprepa samma fina insats som från Skellefteå, när han senast står så kan han mycket väl vinna matchen åt Brynäs och då även besegra Honken, om nu inte Ahonen får chansen förstås i VF-kassen.
---
Verkar tyvärr bli sämre uppslutning av brynäsfans än normalt i Scandinavium (se föregående fråga/svar i spalten) och det är synd, då brynäsarna behöver allt tänkbart stöd i kampen mot alla "kållar" på plats...
---

Mer läsning

Annons