Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kort sagt om attitydproblem, mat till äldre, trafik och Riksdagen

Svar till Spanarn: Fantastiskt. Jag ska genast meddela min son att hans hjärnskada bara är ett attitydproblem. Tänk vad lätt hans och våra liv kommer att bli.

Förbannad spanare

Kort sagt om klimatet, allvetare och kontanter

Det är inte värdigt att de gamla inom äldreomsorgen ska få den billigaste maten. De ska få den mest näringsrika och även godaste maten. Helst lagad nära i Gävle. Inte smaklöst, färglöst och lättuggat som det ofta är nu. Maten kommer för en vecka i taget, ska förvaras i kylskåpet och är förpackad i svarta plastkartonger. Inga färska grönsaker. Djupfryst skulle vara bättre.

Anna-Lena

Snälla bilförare. Ni som kommer söderifrån på E4 och ska köra västerut på E16, ni har skyldighet lämna företräde för bilar från E4 norrifrån! Om ni ser skylten så borde ni se att kommer man söderifrån så kör man in på samma väg som de som kommer norrifrån. Vi har flera gånger tvingats väja när vi kommer norrifrån. Snälla läs skyltarna!

Bilåkande

Sverige har fått ett nytt dagis (riksdagshuset) men det är jättedyrt för oss skattebetalare. alla vill bestämma annars vill de inte vara med och leka (undras om dom har sandlåda också).

Cykelåke

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare