Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt om buller, politikerlöner, alkoholförbud och extrapriser

Annons

Svar till Bullerhatare: Tolvfors Bruk ligger långt från den planerade tankstationen. Landningsplatsen vid sjukhuset ligger betydligt närmare Tolvfors. De som kan störas av ljudet är möjligen de som bor i villaområdet efter Hagaströmsvägen strax efter järnvägsövergången i Bleke. Vätterosvägen ligger väl närmast och ändå 1,5 km ifrån. Och möjligen boende på Stenbärsvägen i Sätra.

Lite förnuft måste finnas

Inför ingångslöner inom politiken och en lönetrappa beroende på arbetslivserfarenhet och någon form av prestationslön, så kanske det blir något gjort för politikerna. Nu sitter de sina mandatperioder och lyfter sina (feta) löner, sen när de hamnar i opposition så blir det klagomål på att ingenting händer, vad har de för ansvar?

Lönesättaren

Svar till Medborgare: Mitt idealsamhälle är ett samhälle där alkohol är totalförbjuden, överallt, där den överhuvudtaget inte säljs eller tillverkas. Ett delmål är dock att alkoholkonsumtion på alla offentliga platser bör vara förbjuden. Har man så dåligt självförtroende att man inte kan vara sig själv utan avguden alkohol så kan man dricka hemma. Man behöver inte sitta i Boulognern eller på parkbänkar i city med sina flaskor eller burkar.

Larz Gustafsson

absolutist, Gävle

Lita aldrig på en handlare när det gäller extrapriser vare sig det gäller Ica, Coop eller andra varukedjor.

Prismedveten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons