Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kort sagt om Hille bibliotek, Runebergsvägen och Lars Beckman: "En pajas till politiker"

Annons

Precis som vanligt efter ett val så ska kommunen spara pengar, före valet lovade man stora satsningar på nästan allt. Nu ska Hille bibliotek stängas för att spara in 600 000-700 000 kr. Dra tillbaka en viss kommunjurists löneförhöjning så har man sparat in två Hille bibliotek. Men icke gör kommunpolitikerna något sånt som att dra in på sina egna förmåner. Vart tog pengarna som fanns före valet vägen när alla feta löften ropades ut? Eller var det kanske så att löftena bara var valfläsk.

Lennart Palm

Hille bibliotek hotas av nedläggning – bibliotekarien: "Sorgligt för Hilleborna"

Svar till "Rallykallen egoist": Vi i vårt hushåll förstår dig. Du är ju bara en människa, av de hundratals människor som dagligen använder Runebergsvägen som genomfartsled, i strid mot gällande trafikregler. Privatbilister måste ju ha rätt att vara lite egoistiska. Hur skulle det se ut, om fler började ta omvägen runt Villastaden och använda Parkvägen? Men när ett kommunalt bolag, inte sällan med flera tyngre fordon, återkommande använder Runebergsvägen som genväg – då rynkar vi lite grann på pannor och näsor.

En av gubbarna i 34:an

Bara hinder på genomfartsleden Runebergsvägen

Kommentar till "En välinformerad": Redan före valet skrev jag att ju mer Lars Beckman twittrar, skriver insändare och är ute på Facebook med sina kommentarer desto mer minskar Moderaterna. Så rätt jag hade. Denna pajas till politiker saknar helt självinsikt om vad han håller på med.

F.d. moderat

Ta till dig det, Lars Beckman

Moderaterna borde oroa sig mer för att bränna broar än att anklaga andra för svek

Det är bara att beklaga att C och L sviker sina väljare i Gävle

Klart: De ska styra Gävle – L och C lämnar alliansen

Jag tror att Gävle kommun kommer att må bra av det nya styret

Gävles nya styre: Politiska strategier slår fel

Åkerlind efter alliansavhoppet: "Beckman får vänta och se hur duktiga vi är"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare