Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kort sagt om klimatet och språk

Svar till Daniel Hirsch, PR-Byrån Westander: Du tycker att personer med annan uppfattning inte ska få komma till tals. Därför menar jag att du är emot yttrandefrihet. Det är bra att prata med folk som tycker annorlunda ibland. Man blir lätt lite insnöad annars. Jag förnekar inte att koldioxid antagligen kan påverka temperaturen en aning även om vi inte har sett några bevis för det än så länge. Det är i alla fall en nyttig gas, nödvändig för fotosyntesen och allt liv på jorden.

Förundrad

Mer läsning: Leve yttrandefriheten – och utgivarens bestämmanderätt

Svar till "Vart är vi på väg?": Hoppas att du inte har spridit din negativa inställning till personalen på din arbetsplats! Det är nog det dummaste jag hört på länge. Tänk att du måste prata medan du arbetar... Hoppas att din svenska är god. Du har säkert lärt upp nybörjare tidigare, för ingen kan allt när man börjar ett arbete. Det du visar upp är främlingsfientlighet. Får verkligen hoppas att du inte arbetar inom vården.

Tala om integration

Mer läsning: Att vara språklärare utan ersättning

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare