Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kort sagt om regeringsfrågan, levande julkalender, pensioner och belysning

Annons

Nu har vi under några dagar sett först Centern komma med en kravlista till sossarna och nu senast kom Liberalernas krav. Båda partierna vill att sossarna ska gå dem till mötes med en borgerlig politik men vill sedan inte vara med i den regeringen. Alltså, ställa krav utan att behöva ta ansvar. Om Löfven avstår denna "inbjudan" kommer troligen dessa båda partier ställa liknande krav på en tänkbar M/KD-regering där man inte heller vill ingå i själva regeringen. Visst är det fantastiskt med partier som inte vill eller behöver ta ansvar.

Rogero

Det känns lite futtigt att kommunen inte har råd med 40 000 kronor till en levande julkalender, där jag tror de ideella krafterna satsar mest. Det är antagligen vår framtid att det lilla som förgyller inte längre kommer att finnas.

Mormor

Ibland funderas hur politiker tänker, om de tänker till. Vi skattebetalare har betalt vindsnurror söderut, varför det? Har politikerna korrigerat och tagit bort det? Liksom det lån S tog ur pensionärskassan för ett antal år sedan, är det återbetalt? Detta är nästan man tror det är ett skämt. Men tyvärr inte.

Nina

Dagtid ser jag då och då bilar som framförs utan någon tänd belysning fram. I helgen hamnade jag i diskussion med en man utanför Biltema. När jag påpekade att hans skåpbil syntes dåligt på grund av brist på belysning fram så menade han att det var lagligt. Nu har jag frågat Transportstyrelsen och de säger att det är lag på att ha tänd belysning fram.

Andreas Larsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare