Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt om trams, trafik, Åleskogaffären, KD, insändare och branden 1869

Annons

Varför har samhället blivit så tramsigt? Ryggrad, jävlar anamma och civilkurage är några ingredienser som helt försvunnit ur det svenska folket. Det är stackars, kränkt och en massa joll kring allting. Ingen gör något och allting är någon annans fel och ansvar. Vart tog alla vuxna vägen helt plötsligt? Egenhaveri är vad vi skapat. Och skyll inte på politikerna för de är så odugliga att de inte har kunnat skapa någonting på flera år.

DDT

Replik till Trafikant: Så länge Helén Åleskog hämtar ut lön eller pension kommer vi att påminnas om Åleskogaffären. Dessa pengar kunde ha använts till gatureparationer sommartid så de blir mindre trafikfarliga och mer lättplogade vintertid.

Catarina Meurling

KD:s Sara Skyttedal gjorde ett oerhört angrepp på C och L och kallade dessa partiers ordförande för förrädare och Quislingar. Är det någon som kan känna förtroende för KD efter det angreppet? Det är ju närmast åtalbart förtal.

Karl Gustaf Skoog

pensionär

Signaturen lassE hade slutade sin insändare i GD 17/1 med ”Vi skattebetalare”. Du skriver insändare för ditt tycke. Vi andra talar för oss själva.

Nina

Kommunen måste väl uppmärksamma att det i juli är 150 år sedan den stora branden 1869. Det kom en bok 1919 och 1969 "Vinden tände staden". Hoppas att det blir en bok nu också. 1969 kommer jag ihåg att en antal brandbilar körde till torget.

Tommy Jonsson

Jag vill tacka den lärare som skrev så vackert om Marko Friman, att han är välkommen tillbaka till Vikingaskolan, som rektor.

Familjen Friman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons