Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kungen av eurodisco i stan

E- Type spelar i Gävle och Allstar är proppfullt. Kroggäster har strömmat hit för att se den okrönta kungen av eurodisco som åter- igen har blivit aktuell med hjälp av det populära tv-programmet ”Så mycket bättre”.

Martin ”E-Type” Eriksson har skrivit många listettor och låt- listan är fylld med hits till publikens förtjusning. E-Type är uppbackad av en trummis, två killar på synth och de obligatoriska lättklädda körtjejerna. Bandet gör ett stabilt och mycket bra jobb trots influensatider.

Martin var halvkrasslig under kvällen, men honung och vitt vin gör tydligen susen, för E-Type lyfte hela sportbaren och tjejerna var som ett kokande fiskstim längst fram vid scenen. Värre blev det när han bjöd en tjej i publiken på ett glas vin.

Kan tycka att det är lite oproffsigt och halsa vin på scenen men E- Type kommer undan med det ikväll. Det hör till och partyt är på topp under och efter spelningen. 

E-Types mellansnack går hem och publiken bara älskar honom. Ett underbart frieri mellan honom och publiken. 

Efter 20 år som artist visar E-Type att han fortfarande kan leverera till hundra procent. Det går att leva på gamla hitlåtar, ”Paradise” drar igång klubbgiget ”Here I go again” och ”Set the world on fire” får hela Allstar the Fabulous Sportbar  i gungning. Det var Faboulus ikväll och klockrent att avsluta giget med  ”Campione”, den officiella låten till fotbolls-EM. Sista målet vinner och det var sudden death hela spelningen.

Maria Hammarberg