Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinna greps för knarkbrott

GÄVLE
En 41-årig kvinna greps under helgen sedan gatulangningsgruppen bestämt sig för att kontrollera ett fordon vid Harnäskurvan söder om Furuvik.

Annons
Den första visitationen gav ingenting, men enligt rapporten om ingripandet gick kvinnan och ruskade med ena benet i det höga gräset intill bilen.
Polismännen tolkade beteendet som att 41-åringen kunde ha droger på kroppen, som hon försökte göra sig av med. En kvinnlig polis kallades till platsen för en noggrannare visitation.
Då hittades omkring ett halvt hekto cannabis och sammanlagt fem gram vitt pulver som troligen var amfetamin.
I lördags var polisen i en lägenhet på Brynäs och kunde beslagta fyra gram misstänkt amfetamin - en man i 20-årsåldern misstänks för narkotikabrott i samband med fyndet.
Under helgen gjorde gatulangningsgruppen även ett tredje beslag av tolv gram amfetamin hos en känd person i 30-årsåldern. Poliserna hittade narkotikan när de kontrollerade en bil i Sätra.