Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinna misstänkt för tre brott

Polisens noteringar från natten till måndagen visar att med stor sannolikhet samma 60-åriga kvinna var inblandad i tre olika brott.
Första noteringen är från strax efter midnatt. En polispatrull kontrollerar en personbil på Johanneslötsvägen i Hagaström. Det visar sig då att den 60-åriga kvinnan som körde ändrat på registreringsskylten. Kvinnan är misstänkt för märkesförfalskning för det.
Nästa notering är att en polispatrull en timma senare får syn på en personbil belagd med körförbud på Hagaströmsutfarten. Den 60-åriga kvinnan som kör får ordningsbot och måste lämna bilen. Denna blir stående trafikfarligt och flyttades senare till polisens uppställningsplats. Kvinnan - samma som stoppades vid midnatt - och hennes 27-åriga son får skjuts av polispatrullen till Gävle.
Tredje noteringen är från morgonen, kvart över sex. En polispatrull skickas till Gävle sjukhus med anledning av bråk. Sjukhusets personal uppger att en 27-årig man och hans 60-åriga mor blivit aggresiva. Mannen hade börjat sparka på papperskorgar och andra föremål i omgivningen. När patrullen kom plats hade de dock hunnit försvinna. Polisens noteringar visar inte huruvida det bråkiga paret är samma som figurerat två gånger tidigare under natten, men sannolikheten är stor.