Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Laget uppträder tafatt och omständligt..."

Annons

Go´afton Keb!
Två reflektioner bara:
Sundlöv & Czarnecki uttalade sig på Brynäs hemsida om värvningar (eller uteblivna värvningar) och sa att det kan ha en negativ inverkan på gruppen och att det är en allt för stor chansning.

Självklart är det så att fel spelare kan ta energi från laget, men också att rätt spelare kan tillföra laget energi. Sett till matchen idag och flera andra matcher på sistone så anser jag att det inte finns så mycket energi att förlora.
Laget uppträder väldigt tafatt och när man väl har puck blir det omständigt. Att man anser att man inte har ekonomi för att värva är en sak men argumentet om grupp-psykologi har jag svårt att köpa.

En annan reflektion är att Brynäs kommer in i svackor strax före landslagsuppehållen. De poäng man tagit de sista fem matcherna innan de tre uppehållen är 2 p.(nov), 5 p.(dec), 1 p.(jan).
Man kan ju undra hur detta kommer sig...?

Hur som helst, låt oss hoppas att uppehållet utnyttjas till att förbättra PP-spelet, så kommer vi att vara med och kriga om en slutspelsplats!
HEJA BRYNÄS I ALLA LÄGEN!!Det gäller att hitta rätt spelare också, till rätt pris. Och det är inte det lättaste, även om många andra lag har lyckats rätt så bra i det fallet...det måste sägas.

Det där med svackor före uppehåll för landslaget var intressant, tror inte många tänkt på det.

Mer läsning

Annons