Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lägg ner den kommunala skolan

Som Barn och ungdom säger måste man spara på pengarna. Så brukar det låta varje år, man lägger ner skolor, sparkar personal, ungarna skickas på utflykter som ett svepskäl att spara lite extra på bland annat skolmaten som idag framför allt består av kyckling, kyckling och soppor hit och dit.

Nej den kommunala skolan har ingen framtid, det bästa för barnens skull är nog att så fort som möjligt lägga ut hela den kommunala skolan, dagis med mera på entreprenad. Jag har från i år flyttat mina barn till friskola för att mina barn ska få en bra skolgång, det får man inte i den kommunala skolan. Den kommunala skolan består av akrobater till lärare och rektorer och den stora Clownen Jens Leidermark med den tomma plånboken.

I friskolan som mina barn går i just nu säger till exempel rektorn när jag berömmer den underbara skolmaten och undrar hur man har man råd med så fin mat, då får man ett rakt svar, att barnen får inte ses som en kostnad, man får inte räkna pengar helt enkelt. Det är så man ska tänka. Jag är för mer fristående skolor från sexårs snarast.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare