Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lars Kristerz på Ön i juli

Annons

Jodå, det blir en dansglad sommar på Ön i Hedesunda i år också. Nöjespappan Roger Westblom har nu gjort klart med bokningarna till tisdagsdanserna och showerna i juli. Och han frångår inte traditionen utan kallar Lasse Stefanz till Ön för 17:e året i rad! Dessutom en nyhet: glödheta Lars Kristerz!

– Vore dumt att ändra på ett koncept som fungerar, säger han. Jag vill ge publiken det publiken vill ha och det finns heller inte utrymme för några risktaganden med band som kanske inte passar in.

Tisdagen den 7 juli inleds sommardanserna med nya publikfavoriterna i Lars Kristerz och dansbandspionjärerna i Flamingokvintetten.

– Det blir en nonstopgala som bör passa många olika åldersgrupper, förutspår Roger Westblom.

Tisdagen den 14 juli är det så dags för Lasse Stefanz, en grupp som torde få abstinens om de någon sommar inte skulle få åka till idyllen i Hedesunda.

– Vad jag hört ska de också gör en kortare spelning på countryfestivalen i Furuvik, men det blir senare och stör inte min bokning, kommenterar Roger Westblom.

Tisdagen den 21 juli blir det show med Gävle-aktuella (Spegeln på torsdag) Perssons Pack och tjejkvartetten Face-84 från Melodifestivalen och Dansbandskampen medan Black Jack står för dansmusiken.

– Jag har under flera år försökt boka Black Jack, ett av Sveriges mest eftertraktade dansband, säger Roger. Nu lyckades jag och det är jag mycket glad för.

Tisdagen den 28 juli avslutas satsningen på sedvanligt manér: Svenne Rubins, Arvingarna och Date är en trio som setts förr på ”Sommargalan” och 2009 blir inget undantag.

– Det vore extra skojigt om vädret blev litet bättre i sommar än förra året, avrundar Roger Westblom. För dem som inte åker bil finns det fler busslinjer än tidigare, så det spelar ingen roll om publiken bor i Gävle, Sandviken, Årsunda, Harbo, Örbyhus ellert Tierp.