Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Läs vad Ankan sa om utvisningen..."

Annons

Hejsan Keb!
Jag har full respekt för din åsikt om att inte ta in fler inlägg om Rådbjers insats - men hoppas att du ändå tar in dessa lite annorlunda rader, som inte direkt är riktade mot domarens slutbedömning när tre minuter återstod.

Speciellt det Ankan Parmström säger i Canal plus-sändningen är jätteintressant. Och bör verkligen beaktas, när en så ansedd hockeykännere tycker till.

Men först dessa rader bara:
Först dömdes en felaktig icing när Lauritzen bevisligen rörde pucken före linjen. Domarna var oense, men det blev icing.

Sedan: Roligt att höra "Ankan" på Canal plus. Han menade att en sådan holding som Hansen blev utvisad för, hade hänt minst 10 gånger tidigare under matchen - utan åtgärd.
Domarbasen Peter Andersson och Ulf Rådbjer tyckte inte att det var något konstigt med utvisningarna i slutet av matchen, och det hade man ju inte väntat sig heller.
---
För övrigt - heder åt Brynäs som gjorde en fantastiskt bra match. Nu tar vi MoDo på måndag.Tack för ditt inlägg, som var lite annorlunda som sagt - än alla de andra som jag fått förut angående Rådbjers insats.
Därför åkte det även in i spalten.
---
Själv hann jag aldrig se Canal plus-sändningen från Ö-viksmatchen, då jag satt och skrev min krönika efter Hovetmatchen - men förstod mycket väl att åsikter om holdinghakningen skulle komma där från nån skicklig expert, som Calle J. eller Ankan.

Och Ankans åsikt kom inte direkt överraskande för mej, den kunde verkligen diskuteras - och i synnerhet då tvåan för den "flyttade buren...".
---
Icingblåsningen var även den felaktig, det kunde jag själv konstatera framför teven och ppv-sändningen. Men liknande misstag får man ändå acceptera - men inte vad som skedde i slutminuterna.

Mer läsning

Annons