Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Framgångar i Östersund för Bk Falken

I helgen som var åkte tränarlegenden Åke Johansson med fem stycken boxare upp till Östersund och deras årliga gala som arrangeras av klubben Bk ängeln.

Robin Wesström 64 kilo mötte Rami Niyazi hemmaboxare. Robin har en bra fysik samt teknik och kunde styra och kontra på sin motståndare och vinner med klara 3-0 samt blir vald till galans bästa boxare.

Näste Falkare att briljera var William Bernard supertungvikt. Han mötte hemmaboxaren Carl Andersson. William har steppat upp gamet och började starkt i första ronden.

I andra ronden satte Falkaren en serie som avslutas med en högerkrok som fick hemmaboxaren att gå i backen. Vinst på KO i andra ronden. Övriga som tävlade var Andreas Ejjenstam som föll knappt med siffrorna 2-1 mot hemmaboxaren Erik Olsson. Liam van doorn 60 kilo här också förlust med 2-1 mot Khaled al Rhmon Bk ängeln. Kalle Matslofva Kallsen mötte också en hemmaboxare i 81-kilosklassen, Eliyas Rezai här också 2-1. Men som väldigt många tyckte borde gått till Falken boxaren. Alla fick med sig mycket erfarenhet. Och när man just i bedömningssporter möter motståndare på bortaplan så måste det vinnas övertygande .

Harri Schwartz/Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel