Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Granits äldre juniorer segrade i anrik curlingtävling

CK Granits äldre juniorer avslutade i helgen säsongen på bästa möjliga vis med seger i anrika Bill Ross Trophy i Sundbyberg.

Bill Roll Trophy som har spelats i 51 år är en av Sveriges största tävlingar för äldre juniorer med internationellt motstånd. Extra roligt att turneringen i år förutom nordiska lag gästades av Kanadensiska lag både på herr och damsidan.

Efter att ha gått obesegrade genom två dagars gruppspel var lag Granit klara för tredje dagens slutspel och direktkvalificerade för kvartsfinal. Kvartsfinalen blev en rysare mot lag Engqvist från Härnösand som slutade med granitseger med 8-7.

I semifinalen blev det seger mot Norska lag Mosetertoppen med 7-3. I finalen ställdes lag Granit mot lag Braenden från Lillehammer och kunde efter en stark laginsats ta hem segern med övertygande 8-3. På tredje plats kom lag Adams från Kanada.

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel