Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Runsten fyller på med egna juniorer: "Visar man att man lyfter sina egna"

Annons

IBK Runsten fyller på med egna juniorer till kommande säsong i division 1. Under säsongen som gott så har herrlaget skrivit kontrakt med fem spelare från juniorerna, fyra utespelare, och en målvakt.

Med det så visar man att man lyfter sina egna och man tror på dem. Oliver Larsson, Edvin Gustafsson, Elias Lindbom, Viktor Sjösten och Adam Lindstein.

Oliver: En ettrig och snabb forward som kan skapa lägen och göra mål när det är som omöjligast. Oerhört lojal och ett konstant leende på läpparna. Samarbetet med Edvin har resulterat i många mål och några nervösa motståndarbackar.

Edvin: Stor och stabil forward som får vilken back som helst att tveka. Snabb som han är med sin tyngd så är han omutbar med sina dragningar och inbrytningar. Tillsammans med Oliver kan dom bli en obehaglig överraskning för många Div 1-lag.

Elias: Talang som jobbar hårt och har stor potential. Riktigt bra tränad och väldigt fin inställning. Har ledaregenskaper och är en pådrivare.

Viktor: En spelande back som älskar offensiva äventyr. Besitter en hög lägsta nivå och där är det laget före jaget som gäller.

Adam: En ruggig vinnarskalle som sporras av att tävla. Snabb i förflyttningarna och bra på närspelet.

Det ska bli spännande att få följa dessa spelare under säsongen.

Lasse Larsson/Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel