Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Limöbåtsresenärer, har ni inget båtvett?

Ni som åkte med Limöbåten lördagen den 8/8, ni satt på borden, fötterna på stolarna, paxade platser som ni sen lämnade men ingen annan kunde ta eftersom ni lämnade era väskor kvar.

Ett jäkla spring runt runt på både övre och nedre däck. Skrik och stoj.

I en båt (stor som liten) sitter man still, allrahelst som det var trångt om platser.

Unga Örnars emblem lyste på några gröna tröjor, tror att de skulle fungera som någon slags ledare men de hängde efter varandra, gick ut i fören där ALDRIG andra passagerare får vara under färd. Om det var Unga Örnar som skulle ha dagkollot så var det verkligen usel kontroll på båten.

En hoppilandkalle sa till grabbarna som satt på borden men sen hände inget annat. Själv sa jag till flera gånger och flera ungar på båten att inte kliva bland saker, knuffas bland alla passagerare.

Jag har åkt många gånger med Limöbåten men aldrig upplevt att det tidigare varit så här bråkigt. Ska folk åka med så måste de ha åtminstone lite båtvett.

Zaritha

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare