Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Makalöst oproffsigt..."

Annons

Hej Keb!
Härlig vinst mot LHC...men jag måste säga att jag är oerhört besviken ändå på Brynäs.

Det är så makalöst oproffsigt att inte få på namnet på Wanvigs tröja - och kom nu inte med försvarstalet för Mattias Pettersson att "tröjorna görs i USA".

Det är bara en väldigt dålig undanflykt av honom. Finns viljan kan de fixa det. TRÖJAN i sig görs säkert i USA, men den har ju redan Wanvig fått - men en svart (och vit) tygremsa av hockeytröjsmaterial och någon som kan trycka på den finns det ett flertal tryckerier/reklamfirmor i GÄVLE som kan göra.
T.o.m. i den lilla orten några mil söder om Gävle där jag bor skulle de fixa det där på nån timme! Det är helt oacceptabelt att det tar så lång tid.
Det finns en typ av vinylfolie som skärs ut (samma teknik som till reklamskyltar) som sätts på tyget och sedan värms så det smälter in i tyget. Har själv gjort det tidigare åt ett hockeylag när jag jobbade inom reklambranschen. Sen ska någon sy fast tygremsan på tröjan.

Expertkommentatorn Calle Johansson sa i Canal+sändningen: "Hur länge har den där 8:an varit här nu? 5 matcher? Och de har fortfarande inte fått namnet på tröjan. Det är oprofessionellt! Värvar man en spelare ska namnet vara på tröjan när han kommer hit."
Det var ord och inga visor det!

Jag kommer försöka kolla detta under fredagen. Du kan ju även IGEN kontakta Mattias Pettersson och ifrågasätta leveranstiden - på lördag ja då jäklar ska namnet vara på tröjan!Kan bara hänvisa till det svar jag nyligen lagt ut om samma sak...

Mer läsning

Annons