Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Maken till pessimist..."

Annons

Hej Keb!
Vilken ofantlig otur Brynäs hade i torsdags då BÅDE Djurgården och Timrå gjorde mycket sena mål, vilket nu spetsat till serien oerhört. Just detta gör mig oerhört nervös...
...blott 3 poäng ner till missat slutspel och 8 ner till ett blodtörstande Djurgården - detta är på långa vägar inte avgjort och känner på mig att man kommer behöva slita sitt hår i omgång efter omgång.
---
Måste bara få besvara denna Anders Bergs instick till dig:
Jag vet ärligt talat inte vad det är med dig? Är du en brynässupporter överhuvud taget? När du säger att du blir GLAD vid varje Brynäsförlust är det definitivt något som står fel till.

Jag kan tala om för dig Anders att under fjolåret DÅ kunde man gnälla. Lata spelare, målvakter som var under isen, stelt på läktarna och mycket annat. Då öste vi in mål men läckte som ett vattenfall bakåt. Du kanske vill uppleva ännu en kvalserie?

Nu när vi ligger bättre till än ifjol och har gjort en mycket bra säsong samt har två av Sveriges bästa unga målvakter - ja, då ska du klaga igen! Jag tycker det är förbannat dålig stil. Sen det här angående att vi inte kan göra mål: Visst önskar man fler mål och lite offensiv glöd men jag skiter fullständigt i om vi gör 1 mål/match och vinner än om vi tvingas hänga 8 baljor för att få med oss en poäng.

Sedan verkar du tro att hela föreningen är gjord av pengar - finns det inga spelare med näsa för mål så finns det inte, thatŽs it!

Maken till pessimist har jag aldrig upplevt - när blir du nöjd Anders? När Tom Bissett återuppstår från de döda och Brynäs vinner 7:e SM-Finalen med 12-11 e. förl?

Väl mött på ståplats i Timrå de som tar sig dit.De andra lagens resultat eller sena mål kan man omöjligt själv styra över eller påverka - och det finns inget annat göra än att enbart koncentrera sig på sitt eget spel och sin egen poängtagning.
---
Vad beträffar Anders Berg och hans kritik, så ska alla inte ta det så allvarligt.
Kan säga dej att Anders - även kallad Höken - är den störste brynäsälskaren av alla, men att han har svårt att se sitt hjärtelag förlora - och då slår det lätt över i form av ibland ogenomtänkt kritik och analyser.


Så ligger det till med honom.

Mer läsning

Annons