Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mamma sexöverfallen

GÄVLE
En 40-årig kvinna råkade på tisdag eftermiddag ut för ett skrämmande sexöverfall. En okänd man i 25-årsåldern efterspanas. Kvinnan tror sig kunna identifiera honom.

Annons
Med sin fyraårige son klev mamman på en buss för att åka hem till Bomhus. Ögonblicket dessförinnan hade hon givit en cigarrett till den aktuella mannen, som stod vid samma busshållsplats och klev på när mamman gjorde det. Vid Upplandsleden plingade kvinnan för att gå av, tog sin son vid handen och gick för att låsa upp sin cykel.
Då kom mannen som fått en cigarrett fram. Utan att mamman lagt märke till det hade han stigit av vid samma busshållsplats. Han tafsade på henne och kom med sexuella anspelningar.
Mamman lyckades lämna platsen med sin son. Väl hemma ringde hon sin man, som kom hem. Genom fönstret ser de att mannen, som kan vara mellan 20 och 25 år och möjligen är hemmastadd i området, dröja sig kvar i närheten.
Av någon anledning väntade paret med att anmäla händelsen till polisen, men tack vare att båda tydligt har sett personen finns visst hopp om att klara upp brottet.