Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man får dåligt självförtroende av sociala medier

I dagens samhälle så ska man se ut på ett visst sätt för att passa in. Man ska vara på ett sätt för att passa in. Om man inte är som samhället vill så kan man få blickar.

Om man till exempel färgar sitt hår i en stark färg eller väljer att klä sig annorlunda. Men ändå kan man ofta se på sociala medier att man alltid ska vara sig själv och det är det som är viktigast men ändå får man blickar och onödiga kommentarer.

Det är så sjukt att man ska behöva ha en orolig känsla varje morgon för man inte ser ut som alla andra. Att man har negativa tankar om sig själv och att man jämför med andra.

Alla bilder på sociala medier på smala tjejer och killar och sidor som visar hur man går ner i vikt. Det är så många tjejer och killar som får/har dåligt självtroende på grund av vad man ser på sociala medier.

Vi måste sluta jämföra oss med andra och bara vara sig själv och strunta i alla blickar och kommentarer. De är bara avundsjuka för att du är modigare för du vågar vara dig själv.

JD

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare