Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man och kvinna misstänks ha sålt amfetamin

Två personer, en man i 40-årsåldern och en kvinna i 25-årsåldern, greps i natt i en lägenhet i Sandviken. Efter en husrannsakan misstänker polisen att de sålt narkotika i lägenheten. Både mannen och kvinnan anhölls sedan misstänkta för narkotikabrott.

Annons

Det var strax efter midnatt på fredagsnatten som polisen påträffade en 27-årig misstänkt narkotikapåverkad kvinna utanför en lägenhet i Vallhov i Sandviken. Hon hade två gram vitt pulver på sig, något som polisen misstänkte var amfetamin.

Polisen gjorde då en husrannsakan i en av lägenheterna i området. Där fann man de nu anhöllna personerna, samt 50 gram vitt pulver. Även detta misstänker polisen är amfetamin. Mannen och kvinnan i lägenheten greps och anhölls senare efter förhör misstänkta för narkotikabrott samt ringa narkotikabrott, eget bruk. Båda två är kända hos polisen sedan tidigare.