Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man och kvinna misstänks ha sålt amfetamin

Två personer, en man i 40-årsåldern och en kvinna i 25-årsåldern, greps i natt i en lägenhet i Sandviken. Efter en husrannsakan misstänker polisen att de sålt narkotika i lägenheten. Både mannen och kvinnan anhölls sedan misstänkta för narkotikabrott.

Det var strax efter midnatt på fredagsnatten som polisen påträffade en 27-årig misstänkt narkotikapåverkad kvinna utanför en lägenhet i Vallhov i Sandviken. Hon hade två gram vitt pulver på sig, något som polisen misstänkte var amfetamin.

Polisen gjorde då en husrannsakan i en av lägenheterna i området. Där fann man de nu anhöllna personerna, samt 50 gram vitt pulver. Även detta misstänker polisen är amfetamin. Mannen och kvinnan i lägenheten greps och anhölls senare efter förhör misstänkta för narkotikabrott samt ringa narkotikabrott, eget bruk. Båda två är kända hos polisen sedan tidigare.