Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En äppelkaka om dagen...

/

Äppelkaka tröttnar man aldrig på. Så Helena och några till på GD:s redaktion ställde till med rena orgien!

Annons

Dags att frossa i äpplen.

Säg det man inte kan ha äpplen till. I en god sallad, annan mat, dressingar, pajer, muffins, mos och mycket, mycket annat.

I år riktigt dignar äppelträden av äpplen och vi som inte har egna tittar avundsjukt in till alla med äpplen i överflöd. Var inte blyg, gå och ring på och fråga om du kan få en påse. Det är nog nästan omöjligt för ägaren att ta tillvara på allt som finns.

Sen är det bara att frossa i alla olika recept som erbjuds på nätet och i tidningar.

Den här veckan har vi verkligen slagit på stort och erbjuder olika äppelrecept, allt från paj till muffins. Servera gärna äppelpajerna tillsammans med vaniljsås, lättvispad grädde eller glass.

Hoppas något ska passa. Håll tillgodo!

Mer läsning

Annons